• Workshop bloemen

  7 november 2013

  Veel mensen hebben mij gevraagd om een workshop te geven voor het maken van de "kunstbloemen"  zoals ik die voor de ADAF had gemaakt.  Dit zijn vrolijke bloemen die je op kunt hangen. De bloemen zijn 2 zijdig te gebruiken en vrolijken elke ruimte op!

  Het maken van deze bloemen is vrij veel maar ook heel leuk werk, we kleien eerst de 3 lagen, dan moeten de 3 lagen na droging aan 2 zijden beschilderd worden en als laatste zetten we de bloemen in elkaar.

  Ik schat zo in dat we daar 3 dagdelen mee bezig zijn. Dit is inclusief kletsen, gezelligheid, kopje thee, chocolaatje/lekkers etc. De kosten zijn 75 euro per persoon, inclusief alle materialen, koffie/thee en lekkers en gezelligheid.

  Mijn vraag is wie interesse heeft in deze workshop en zouden jullie deze workshop nog dit jaar willen doen of liever volgend jaar.

  Voorstel 1: 3x maandag avond in 2013, 18 nov; 25 nov; 2 dec. van 19.00-21.30 uur
  Voorstel 2: 1x woensdag avond en 1 hele zaterdag: 20 en 30 nov. Evt is op de zaterdag dan een lunch tegen betaling bij te boeken.
  Voorstel 3: 2014, in januari, maandagen 13, 20 en 27 van 19-21.30 uur

  Vind je de workshop erg leuk maar kun je deze dagen niet, laat het dan weten, in overleg is heel veel mogelijk. Heb je en groepje vriendinnen met wie je dit samen wil doen, dan plannen we samen een datum om gezellig bezig te gaan.

  Lieve...

  Lees meer >> | 233 keer bekeken

 • Workshop Nana beeldjes

  22 september 2013

  Zaterdag leuke workshop met lunch gegeven aan 6 oude studie vriendinnen in mijn atelier.

  Lijkt je dit ok leuk? Woensdag 2 en 9 oktober is er weer een workshop. 2 oktober gaan we het beeld kleien en 9 oktober het beeldje schilderen.

  Lees meer >> | 769 keer bekeken

 • Art & Wine

  22 september 2013

  Leuke dag gehad bij Art & Wine, samen met Harrie Wilbrink en anderen.

  Lees meer >> | 225 keer bekeken

 • Schilderlessen

  24 augustus 2013

  In mijn atelier aan de Wagenmakerserf in Eerbeek geef ik schilderlessen voor beginners en gevorderden met acrylverf. Je leert hoe je een schilderij kunt beginnen, het gebruik van verf, mediums, gereedschap en kleur. In de lessen zit het gebruik van het verf, penselen, palletmessen, mediums, etc. inbegrepen, echter exclusief een doek (evt. bij mij te koop). Het doek en formaat is persoonlijk, thuis kun je nog eens goed naar het doek kijken en een plan maken voor de volgende les. Wat moet er nog aan gebeuren? We werken aan de hand van onderwerpen, maar dit is niet verplicht. Je bent vrij een eigen onderwerp mee te nemen.

   

  Gezelligheid is belangrijk, er is dus ook tijd voor een kopje thee of koffie en aan het einde van de les bekijken we elkaars werken. Tenslotte kunnen we veel van elkaar leren.

  De lessen zijn 2 wekelijks, 12 lessen per seizoen van september tot en met mei. Er staan 14 data gepland, de 12 lessen kunnen binnen deze 14 data genoten worden. De kosten voor 12 lessen incl. materiaal, exclusief doek bedraagt 210 euro per persoon.

  De lessen zijn op dinsdag van 13.30-16.00 uur en van 19.00-21.30 uur. 

  De eerste les voor de groep met even weken is op 17 sept. De oneven week start op 24 sept. Heb je liever wekelijks les, dan kan dat ook. Op de tweede les krijg je 10% korting. Je hebt dan 24 wekelijkse lessen voor 399 euro.

  Kun je niet op dinsdag maar wil je wel graag komen schilderen? Neem dan ook contact op, er is vast wel iets te regelen.

   

  Lees meer >> | 628 keer bekeken

 • It all happens in a heartbeat

  19 april 2013

  Deze week de laatste hand gelegd aan dit schilderij. Soms vliegt het leven voorbij, dan is het tijd om even stil te staan bij de dingen en aandacht te schenken aan de dingen die echt belangrijk zijn.

  Lees meer >> | 718 keer bekeken

 • Toegelaten op de ADAF

  29 maart 2013

  Na het invullen van de vragenlijst op de site van de ADAF, Anual Dutch Art Fair, ging een ballotage commissie oordelen of ik wel of niet toegelaten zou worden op de ADAF. Na 2 weken kwam het verlossende antwoord: Ja ik mag meeoen! JIPPIE!!! Even een vreugde dansje door de kamer.

  Eind september is een deel van mijn werk te ezichtigen in Amsterdam, in de Beursplaza. Meer info volgt t.z.t.

  Lees meer >> | 3807 keer bekeken