Veel mensen hebben mij gevraagd om een workshop te geven voor het maken van de "kunstbloemen"  zoals ik die voor de ADAF had gemaakt.Dit zijn vrolijke bloemen die je op kunt hangen. De bloemen zijn 2 zijdig te gebruiken en vrolijken elke ruimte op!

Het maken van deze bloemen is vrij veel maar ook heel leuk werk, we kleien eerst de 3 lagen, dan moeten de 3 lagen na droging aan 2 zijden beschilderd worden en als laatste zetten we de bloemen in elkaar.

Ik schat zo in dat we daar 3 dagdelen mee bezig zijn. Dit is inclusief kletsen, gezelligheid, kopje thee, chocolaatje/lekkers etc. De kosten zijn 75 euro per persoon, inclusief alle materialen, koffie/thee en lekkers en gezelligheid.

Mijn vraag is wie interesse heeft in deze workshop en zouden jullie deze workshop nog dit jaar willen doen of liever volgend jaar.

Voorstel 1: 3x maandag avond in 2013, 18 nov; 25 nov; 2 dec. van 19.00-21.30 uur
Voorstel 2: 1x woensdag avond en 1 hele zaterdag: 20 en 30 nov. Evt is op de zaterdag dan een lunch tegen betaling bij te boeken.
Voorstel 3: 2014, in januari, maandagen 13, 20 en 27 van 19-21.30 uur

Vind je de workshop erg leuk maar kun je deze dagen niet, laat het dan weten, in overleg is heel veel mogelijk. Heb je en groepje vriendinnen met wie je dit samen wil doen, dan plannen we samen een datum om gezellig bezig te gaan.

Lieve creatieve groet, Margrieta

Reageer op dit bericht