In mijn atelier aan de Wagenmakerserf in Eerbeek geef ik schilderlessen voor beginners en gevorderden met acrylverf. Je leert hoe je een schilderij kunt beginnen, het gebruik van verf, mediums, gereedschap en kleur. In de lessen zit het gebruik van het verf, penselen, palletmessen, mediums, etc. inbegrepen, echter exclusief een doek (evt. bij mij te koop). Het doek en formaat is persoonlijk, thuis kun je nog eens goed naar het doek kijken en een plan maken voor de volgende les. Wat moet er nog aan gebeuren? We werken aan de hand van onderwerpen, maar dit is niet verplicht. Je bent vrij een eigen onderwerp mee te nemen.

 

Gezelligheid is belangrijk, er is dus ook tijd voor een kopje thee of koffie en aan het einde van de les bekijken we elkaars werken. Tenslotte kunnen we veel van elkaar leren.

De lessen zijn 2 wekelijks, 12 lessen per seizoen van september tot en met mei. Er staan 14 data gepland, de 12 lessen kunnen binnen deze 14 data genoten worden. De kosten voor 12 lessen incl. materiaal, exclusief doek bedraagt 210 euro per persoon.

De lessen zijn op dinsdag van 13.30-16.00 uur en van 19.00-21.30 uur. 

De eerste les voor de groep met even weken is op 17 sept. De oneven week start op 24 sept. Heb je liever wekelijks les, dan kan dat ook. Op de tweede les krijg je 10% korting. Je hebt dan 24 wekelijkse lessen voor 399 euro.

Kun je niet op dinsdag maar wil je wel graag komen schilderen? Neem dan ook contact op, er is vast wel iets te regelen.

 

Reageer op dit bericht