De werken in deze groep geven een abstraherend beeld van de werkelijkheid. Er is nog wel herkenning, maar heeft een eigen (een Margrieta) twist mee gekregen.

uit 2011 tot 2014 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Timesquare

2014

De levendigheid van Timesquare is ongeevenaard. Een bont pallet aan kleuren snelt voorbij. Neon kleurt de lucht en de straat.

Stads beleving

2014

Het gevoel in een stad rond de Middelandsezee. De zon op je gezicht, de smalle straatjes. Kleuren en geuren. 

Kleurrijke roos

2014

Kleurrijk het jaar begonnen. Als dit het jaar niet goed begint...

Deventer

2013

Hanzestad - Stad op stelten - Stad van hightea met vriendinnen bij the Wallstreet Tearose - Dickens stad - Boekenmarkt stad - Stad van mijn zus - Stad met geschiedenis Het uitzicht op Deventer vanaf de Worp, voordat je met het pontje overvaart, deed mij niet alleen kijken maar ook zien. De kerktoren die het beeld bepaald, de gevarieerdheid, de geschiedenis, de weerspiegeling op het water, de stad van vroeger en nu. Dit zien gaf mij inspiratie voor dit kleurrijke schilderij.

2 Gezichten

2012

Twee Gezichten heb ik
Eén die lacht en één die huilt
Eén die hallo zegt en één zegt vaarwel
Eén doet dingen die ik niet begrijp
Doet me twijfelen aan mezelf
Een die blij is
Een die verdrietig is
Twee gezichten heb ik

Familie opstelling

2012

Waar liggen mijn roots? Heeft wat gebeurd is in het leven van mijn voorouders ook invloed op mijn leven, op het leven van volgende generaties/ Wie doen mee op de achtergrond, wie staan meer naar de voorgrond? Wie komt daar af en toe zijn gezicht laten zien? Hoe langer ik kijk hoe meer mensen ik zie ontstaan. Hebben zij allemaal een rol?

Vriendschap

2011

Vriendschap, mensen en hun hond